O nouă ediție „Turist în orașul meu”!

În perioada 1-31 martie 2020 se desfășoară în municipiul Tulcea cea de a II-a ediție a proiectului 0 lei „Turist în orașul meu”.
Proiectul a fost inițiat de Asociația Centrul European pentru Diversitate și este implementat în cadrul unui parteneriat ce include, de asemenea, Primăria municipiului Tulcea, Fundația Județeană pentru Tineret Tulcea, ONG CELISEA, Asociația EURO Tulcea, Asociația Drumuri Dobrogene și Organizația Națională Cercetașii României-Centrul Local Lotus. 
Pornind de la necesitate promovării potențialului turistic al municipiului Tulcea cu sprijinul tinerilor, toate organizațiile non-guvernamentale partenere vor înscrie în competiție până duminică, 8 martie 2020, echipe formate din câte 4-5 voluntari, ce vor realiza până pe data de 20 martie colaje foto și video.Tema de anul acesta este „Tulcea verde”. Întrucât în municipiu există locuri ce merită văzute și se remarcă prin detalii vegetale deosebite, se va realiza un traseu turistic ce va include aceste locuri speciale, prezentat în cadrul unui colaj foto-video cu fundal sonor, cu o durată de maximum 2 minute.

Ca să se excludă intervenţia unui specialist care ar putea înclina balanţa în favoarea unei anumite echipe, nu se vor accepta decât fotografii realizate pe perioada competiţiei (nu foro/video realizate în alte perioade ale anului), preferabil cu un aparat foto,nu cu un telefon mobil, din motiv de rezoluţie. Nu se vor include în colaj fotografii făcute cu drona sau din barcă, pe canalele de lângă Tulcea. Se pot face fotografii la  Satul Pescăresc.Materialele realizate de echipele înscrise în proiect vor fi centralizate și parolate de  Centrul EU divers, care le va transmite ulterior, spre jurizare Biroului Dunării.
 Videoclipul declarat câştigător va fi postat pe site-urile ong-urilor partenere şi pe site-ul Primăriei municipiului Tulcea iar echipa câştigătoare va fi felicitată în cadrul şedinţei de Consiliu Local din luna martie.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s